Plopsaland krijgt een grote vernieuwing - West TV Media

© Plopsaland - Ketnet zone

Plopsaland krijgt een grote vernieuwing, niet allen de Viktor krijgt een grote verandering maar ook de bootjestocht van Kaatje krijgt een grote make over. En zelfs de theater zaal van Bumba krijgt een make over. De Viktor word binnenkort omgetoverd tot een #likeme thema. Zelfs in de wachtrij is er al erg veel te ontdekken! Namelijk een school thema, een wonderlijke start dus eigenlijk al voor je begint.

© Plopsaland - Ketnet zone

Bij de bootjestocht van Kaatje veranderd er dan weer minder, ze zullen de bootje blauw verven met bestickering van Tik Tak. Een een verhaaltje rond Tik Tak. Op 26 mei 2022 zal de nieuwe Ketnet zone klaar zijn voor zijn grote opening. De werken van de nieuwe Ketnet zone zullen 2,5 miljoen euro kosten

© Plopsaland - Bumba zone

Bumba krijgt de grootste aanpassing, renovatie zou je zelfs mogen durven noemen, de volledige theater zaal zal omgetoverd word tot een speelterrein in Bumba en circus thema. Het zullen verschillende attractie een een soort Bumba, circus thema worden. De kosten van deze renovatie zullen 12,5 miljoen euro kosten een groot bedrag dus. Om in de attracties te kruipen zul je wel nog even geduld nodig hebben want de opening zal in de zomer of het najaar van 2023 klaar zijn. Maar er zal dan ook nog een restaurant en een shop bij zijn.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Hogeschool VIVES Kortrijk is gehackt - West TV

Margriet Herman wint Zomerhit 2022 - West TV